It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Bli återförsäljare

Återförsäljare

Vad roligt att du är intresserad av att bli återförsäljare för Docksta Sko!  

Vi har ett hundratal återförsäljare runtom i de nordiska länderna samt USA och är alltid intresserade av nya samarbeten.

Våra återförsäljare är viktiga representanter för oss. Målet är att samarbetet ska vara framgångsrikt och hållbart över en lång tid. Det som krävs för att sälja Docksta Sko är att ni har en egen butik där du på ett positivt sätt kan marknadsföra oss och upprätthålla vårt snart hundraåriga varumärke.

Förmåner  

Med Docksta Sko får ni ett unikt tillfälle att sälja skor av mycket hög kvalitet som är tillverkade i Sverige. Vi väljer våra material med omsorg och prioriterar svenskt läder. Alla skor görs fortfarande för hand i vår egna fabrik - något som är mycket sällsynt i Sverige och mycket uppskattat av kunder.

Vi arbetar proaktivt med att marknadsföra våra återförsäljare i våra egna kanaler. Som återförsäljare får du möjlighet att synas inför tiotusentals kunder via exempelvis nyhetsbrev, sociala medier och på vår hemsida. Vi arbetar även aktivt med att hänvisa kunder till våra återförsäljares butiker runtom i landet.        

Ansökan 

För att bli återförsäljare ska ert företag uppfylla några krav. Vi ber er att utförligt fylla i vår ansökan och beskriva er verksamhet och de säljkanaler ni använder er av.   

Klicka här för att ansöka.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev