It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Bli återförsäljare

Återförsäljare

Vad roligt att du är intresserad av att bli återförsäljare för Docksta Sko. Våra återförsäljare är viktiga för oss. Målet är att samarbetet ska vara framgångsrikt och hållbart över en lång tid för båda parter. Det som krävs för att sälja Docksta Sko är att ni har en butik där ni på ett positivt sätt kan marknadsföra oss och upprätthålla vårt snart hundraåriga varumärke. Vi har tagit ett aktivt val att inte samarbeta med större kedjor. 

Förmåner  

Med Docksta Sko får ni ett unikt tillfälle att sälja skor av mycket hög kvalitet som är tillverkade i Sverige. Vi väljer våra material med omsorg och prioriterar svenskt läder. Alla skor görs fortfarande för hand i vår egen fabrik i Docksta, något som är sällsynt i Sverige och mycket uppskattat av våra kunder.

Vi arbetar proaktivt med att marknadsföra våra återförsäljare i våra säljkanaler. Som återförsäljare får du möjlighet att synas inför tiotusentals kunder via exempelvis nyhetsbrev, sociala medier och på vår hemsida. Vi arbetar även aktivt med att hänvisa kunder till våra återförsäljares butiker runtom i landet.        

Ansökan 

För att bli återförsäljare vill vi att ni först utförligt fyller i vår ansökan och beskriver er verksamhet och de säljkanaler ni använder er av.   

Klicka här för att ansöka.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev