It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Inredning

Inredning

Docksta är namnet på vår nya inredningskollektion i svensk design. Inledningsvis kommer den bestå av två varianter av läderkuddar samt bordstabletter.

Kollektionen har tagits fram genom ett samarbete med industridesignern Denis Vilenica. Kudde Design är tänkt att inredas med på arbetsplatser och i det offentliga rummet där designen får stå i fokus. Lädret är styvare för att den ska behålla sin snygga form under lång tid och har en blankare yta. Kudde Millad har en mjukare känsla då lädret genomgått en process som kallas för millning då lädret torktumlas för att få en annan struktur. Kudde Millad passar utmärkt hemma i soffan där de är sköna att vila ut på och har en snygg matt yta. Bordstabletterna har många användningsområden till hemmets alla dukningar där endast fantasin sätter gränser. Ensam till frukostdukningen eller som klassiska bordstabletter till middagsbjudningen.

Produkterna har en tidlös skandinavisk design som ska kunna ärvas i generationer.  All tillverkning sker i vår fabrik i Docksta som ligger i det natursköna världsarvet Höga Kusten. Där hämtar vi vår kraft och inspiration. Råvarumaterialet kommer från svenska Tärnsjö Garveri där lädret är garvat med vegetabilier vilket ger en varierad och levande yta som åldras vackert med åren. 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev