It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Julmarknad på Docksta Skofabrik

Välkommen på Docksta Julmarknad

Stort TACK till alla ni som besökte årets julmarknad och alla fina utställare som bidrog till fantastisk fin stämning. Vi ser redan fram emot nästa års event. 

Välkommen att fira tredje advent med oss på Docksta Sko. Lördagen 10 december mellan 10-16 bjuder vi in till julmarknad hos oss. 

Fabriksbutiken fyller vi med en härlig julkänsla och med julklappar till stora och små. Skor, slippers, inredning och vintage. Bälten och väskor i finaste läder. Varma accessoarer för kyliga vinterdagar. Hos oss finns något för alla. 

Utanför butiken kommer våra vänner att stå med hantverk och go´saker som hör julen till. Goda ostar, lax och chokladpraliner. Vackra hantverk, julkransar och mycket mer.

Välkommen att komma i julstämning tillsammans med oss. 

 

Utställare

Rum & Flora – Skapar och designar vackra heminredningsdetaljer i stål och cortenplåt. Rum & Flora har bland annat med sig den multifunktionella produkten Blickfång och flera andra vackra ting att förgylla hemmet med.

Ostpol – Erbjuder flera olika sorters polsk ost, gjord på svensk pastöriserad mjölk. En delikatess till julbordet.

Livskraft i Högbyn – Har med sig fina kransar, grantomtar och rustik heminredning i betong som skapar julkänsla både inomhus och utomhus.

Näske Lax – Erbjuder rökt och gravad fisk, goda såser och annat gott till julbordet.

Victoria Säker – Skapar och designar vackra heminredningsdetaljer. Victoria har bland annat med sig sin klädbetjänt I am och handgjutna ljus i sojavax.

Edhe Gård – Driver ett småskaligt jordbruk med växtodling, mejeri -och köttproduktion från deras egna, gräsuppfödda fjällkor på gården i Junsele. Med sig har de bland annat olika sorters lagrad hårdost.

Jeltsjes Chokladpraliner - Tillverkar handgjorda chokladpraliner i belgisk, ekologisk choklad lokalt i deras egen butik i Docksta. Med sig till marknaden har de massor av choklad till julens alla festligheter.

Docksta Bageri – Erbjuder nygräddat, färskt tunnbröd i alla dess former. Ladda upp med flera paket inför jul.

Sörbacksjö Julgranar - Passa på att fixa en julgran som på riktigt doftar jul. Sörbacksjös julgranar är lokalt odlade och har de finaste exemplaren.

Storspov Design - Stengods, vackra målningar och tuftade ting. Här kan du köpa personliga julklappar till nära och kära. 

Gårdsbutiken - Smakrik glögg och goda marmelader. Gårdsbutiken säljer lokalproducerade produkter som maxar julmyset. I samarbete med Docksta sko.

Mjälloms Tunnbröd - Saffransskorpor till glöggen och tunnbrödchips till osten. Tillverkat på Mjälloms Tunnbröd i Ullånger. I samarbete med Docksta sko. 

PMP strEATfood - Finns på plats hela dagen och säljer gott käk till hungriga magar. 

Höga Kusten Gårdsmusteri - Välsmakande äppelmust som passar fint till julbordet. Lokalt tillverkad på gården i Nyåker. 

Öppentider Fabriksbutik

ADRESS: Kartongvägen 2, Docksta (Avfart Docksta Baren vid E4:an) 

Ordinarie öppentider: 
Måndag - Fredag 10:00-17:00
Lördag - Söndag 10:00-16:00

OBS! Vill ni komma andra tider kontakta oss på 0613-40250 alternativt info@dockstasko.se så ska vi se om vi kan lösa det. 

Jul & Nyårs Öppentider
Fre 23 dec 10-17
Julafton stängt
Juldagen stängt

Mån 26 dec (Annandagen) 10-16
Tis 27 dec 10-17
Ons 28 dec 10-17
Tors 29 dec 10-17
Fre 30 dec 10-17
Nyårsafton stängt
Nyårsdagen stängt

Mån 2 jan 10-17
Tis 3 jan 10-17
Ons 4 jan 10-17
Tors 5 jan (Trettondagsafton) 10-16
Fre 6 jan (Trettondagen) 10-16
Lör 7 jan 10-16
Sön 8 jan stängt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev