It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.
Meny

Present Fars Dag

 Laptopväska Mika
Laptopväska Mika
Finns i fler varianter
4 000 kr
Ökenkänga
Ökenkänga
Finns i fler varianter
2 700 kr
 Laptopväska Mika
Laptopväska Mika
Finns i fler varianter
4 000 kr
Sockar
Sockar
300 kr
Ökenkänga
Ökenkänga
Finns i fler varianter
2 700 kr

Fars Dag Present

Snart är det dags att fira alla pappor på fars dag och vi har den perfekta presenten. Våra slippers är mycket uppskattade av män i alla åldrar. Tofflorna finns i många olika material och design. Ulltofflor kan vara sköna att glida in i när kylan kryper på. Slippers med läder som är svenskt och vegetabliskt garvat dvs helt kromfritt läder låter fötterna andas. Och dessutom med en läderbindsula som formar sig fint.

Våra storsäljare är klassikerna Patrik brun och svart i italienskt läder som ni hittar här. Eller varför inte med svart nubuck som påminner om mocka. Skillnaden är att nubuck slipas på utsidan av lädret medan mocka slipas på det inre skiktet av huden. Nubuck är ett dyrare material och mer tåligt än mocka. En annan modell som är mycket omtyckt av våra kunder är Patrik i ett brunt fettat läder. Det här lädret kan må gott av att smörjas in med lädersmorning någon gång mellan varven för att behålla sin mörka vackra färg. 

Vill du se lite mer välklädd ut kanske Docksta Brogues passar bra. En toffla som ser ut som en finsko framifrån men är öppen i hälen och finns i flera olika läder. Perfekt om du jobbar på kontor eller är bortbjuden på middag men vill se välklädd ut på fötterna och samtidigt ha en skön känsla. Slippers kan man aldrig ha för många av anser vi på Docksta Sko men gav ni slippers förra året kanske en snygg kudde eller fina bordsunderlägg i samma material skulle uppskattas som farsdagspresent detta år.  


Prenumerera på vårt nyhetsbrev