It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.
Tis 22 Oktober 2019 - 06:04

Docksta Sko lanserar samarbete med Emma von Brömssen

Här på Docksta Sko har vi under hösten startat ett nytt samarbete med den hyllade mönsterdesignern Emma von Brömssen.Tillsammans lanserar vi en sko med tidlöst mönster som fått sin inspiration från den svenska naturen.

Emma von Brömssen är en av Sveriges främsta mönsterdesigners och är mest känd för sina hyllade tapeter och porslinskollektioner. Nu kan Emma även lägga till skodesigner påmeritlistan- något hon ser mycket positivt på.

“För mig är det viktigt att samarbeta med varumärken som står för liknande värdegrund och som kan ge mig energi och positiv drivkraft. Docksta sko står för hållbarhet och hantverk ochvärnar starkt om de båda. Det finns en tro på den genuina lokala fabriken i liten skala och man vill skapa produkter av hög kvalitet med omsorg om miljön. Jag ser ett fruktbart samarbete där våra varumärken kan lyfta varandra och där vi tillsammans kan verka för hållbarhet” säger Emma von Brömssen.

Den nya tygskon heter Gunilla Hares in Hiding och är tillverkad av naturliga material som lin,kork och läder. Det tidlösa mönstret kan även återses i några av Emmas andra framgångsrikakollektioner.

Varje sko stansas ut från tygstycken vilket ger varje par ett unikt och personligt utseende.Som alltid är våra slippers tillverkade för hand av våra skickliga skomakare på fabriken i Docksta.

Läs mer om Gunilla Hares in Hiding här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev