It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.
Tis 7 Maj 2019 - 11:25

Norrländsk design som håller i generationer

Norrländsk design som håller i generationer

Vi på Docksta Sko är stolta över att få presentera vår nya inredningskollektion. Först ut är kuddar och bordstabletter i svenskt vegetabiliskt garvat läder.

Kollektionen är, precis som våra skor, tillverkade för hand i vår fabriksbutik i Höga Kusten. Produkterna är framtagna tillsammans med industridesignern Denis Vilenica där kvalitet och tidlöshet har varit ledorden genom designprocessen. Inspirationen till produkterna är hämtade från Höga Kustens omgivningar.

”Vår vision är att ta fram produkter som kan ärvas i generationer. Med inspiration från Höga Kusten har vi tagit fasta på kvalitén i råvarumaterialet, hantverksskickligheten i vår fabrik och Denis Vilenicas förmåga att skapa tidlösa produkter som håller över tid” säger Lisa Edin VD på Docksta sko.

Kuddarna och bordstabletterna präglas av en avskalad skandinavisk design som passar såväl i hemmet som på arbetsplatsen. Sedan starten 1923 har Docksta sko producerat produkter som kännetecknar kvalitet och hållbarhet. Svensk produktion när den är som bäst.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev