It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.
Tor 2 April 2020 - 12:06

Vi tror på framtiden

VD:n har ordet

För fem år sedan köpte vi ett bolag som stod på randen till konkurs. Vi hade gjort vår läxa men inte tillräckligt bra vilket gav oss massor av nya lärdomar men också oräkneliga sömnlösa nätter. Där och då lovade jag mig själv att aldrig sätta mig i den situationen igen. Nu möter vi den största krisen i modern tid. Och jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte känner mig orolig. Samtidigt kommer det bästa hos människor fram i tider som dessa vilket ger mig hopp och nya krafter att kämpa vidare och våga tro på framtiden. Mina anställda som själv försöker hitta ett upplägg för en fungerande produktion under korttidspermitteringen. Banken som bjuder in till möten och börjar med att erbjuda oss nya stödlån. Kunder som struntar i gratis frakt och väljer att betala den ändå med en hälsning att dom vill att vi ska finnas kvar. Återförsäljare som sitter i samma båt men ringer ändå för att säga hej och försöker stötta.

Jag kallar det tiden före och efter corona eftersom jag tror att världen i grunden kommer att förändras till det bättre när vi kommit över på andra sidan. I kriser hjälps vi åt och står enade. Länder hjälper varandra. Människor skyddar varandra. Egoism får ta ett steg tillbaka. Det är en värld som jag vill fortsätta bidra till och vara en del av. Jag tror på framtiden och är övertygad att vi snart ser ljuset i tunneln. Det är tillåtet att vara ledsen när dörrar stängs framför oss men ha tillit att när en dörr stängs öppnas snart en ny. Det finns också möjligheter i kriser och kriser tvingar oss till att vara kreativa. Docksta sko har snart funnits i ett sekel och vi har alla ambitioner att fortsätta minst ett sekel till. 

Nu ska jag in på en intervju med VD tidningen och mycket säkert kommer frågan hur jag som ledare hanterar krisen. Mitt enkla svar är tillsammans. 

Lisa Edin

VD

Docksta Sko

 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev