It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

FIRA 100 ÅR MED DOCKSTA SKOFABRIK

FÖRETAGSKAMPANJ

Docksta sko firar 100 år som företag och inleder med en kampanj där vi vill klä så många som möjligt med våra slippers. Just nu finns möjlighet för ert företag att beställa skor från vår ”Black Edition” med er egen logotyp. Kampanjen pågår under 2024 i mån av tid i fabriken. Vi ger oss rätten att tacka nej till samarbete med företag och organisationer som inte delar våra värderingar.

Så här går det till:

 1. Skicka organisationsnummer, faktureringsadress, kontaktperson, logotyp (pdf format) samt önskat antal skor till info@dockstasko.se. OBS! Minsta kvantitet är 40 par.
   
 2. Vi kan erbjuda ett fast pris på 995 kr + moms. Till detta tillkommer frakt och kostnad för kliché (engångskostnad 2.000 kr) som används för er logotyp.
   
 3. Funderingar över storlekar? Om så önskas kan vi skicka en kartong med alla storlekar så att ni kan prova ut rätt storlek och modell (Patrik/Gunilla) mot en fraktkostnad.
   
 4. På bilden kan ni se design och var er logotyp kommer att präglas på lädret. Det går ej att ändra på design, val av läder eller färger. Era skor kommer se ut som på bilden men med er logotyp på ovanlädret. Obs! Logotypen präglas i lädret och blir svart. 
   
 5. Rätten till byte och retur utgår eftersom det är specialbeställningar som vi inte kan sälja vidare till andra kunder. 
Docksta Skofabrik + Konstfack

Under våren har Docksta Skofabrik och Konstfack inlett ett samarbete med anledning av vårt 100-årsjubileum. Eleverna har fått möjlighet att ta fram en ny design på våra klassiker Gunilla & Patrik. Amanda Sartori Leksell presenterade en djärv färgsättning som berättade företagets 100-åriga historia och kommer nu produceras i en limiterad upplaga. Ni kan beställa den exklusivt på vår hemsida under 2023. 

Amanda Sartori Leksell

Prenumerera på vårt nyhetsbrev