It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

FIRA 100 ÅR MED DOCKSTA SKOFABRIK

VÄLKOMMEN PÅ KALAS!

Docksta Skofabrik firar 100 år och det vill vi göra tillsammans med er. Välkommen på kalas Lördagen den 27 maj 2023 mellan 10:00-16:00. Massa fina erbjudanden i butiken, visningar i fabriken, spännande tävlingar och mycket mycket mera. Vi bjuder på kaffe & hembakt kaka. 

VISNINGAR I FABRIK

Var med och se hur skor tillverkas från grunden. Lördag den 27 maj kommer vi att ha tre tillfällen att boka in sig på visningar i fabriken. Klockan 10:30, 12:30 och 14:30. Anmälningar kan göras till info@dockstasko.se eller samma dag i butiken. Visningen tar ca 45-60 minuter. Begränsat antal platser så boka din plats för att vara säker på att komma med. Uppge namn, adress, mejl, mobilnummer samt vilken tidpunkt du vill anmäla dig till. Visningarna är GRATIS men om du inte dyker upp tillkommer en avgift på 250 kr. 

KONSTFACK

Var med och påverka framtidens design. Docksta Skofabrik har inlett ett samarbete med Sveriges största konstnärliga högskola Konstfack. Eleverna har fått i uppdrag att ta fram en spännande variant på våra klassiska modeller Patrik och Gunilla som ska få sätta tonen för vårt kommande sekel. Under 100-års festen har ni möjlighet att ta del av utställningen och rösta på er favorit. Vinsten är det första exemplaret av det vinnande bidraget. 

HÖGA KUSTEN DESTINATION

Höga Kusten Destination finns på plats och lär oss allt de kan om våra fina utflykts -och resmål i Höga Kusten. Passa på att ställa dina frågor om platser att besöka, stigar att vandra eller vilket berg som har den vackraste utsikten. De har mängder med tips och delar gärna med sig av alla smultronställen i området.

SKRIKE HÄSTGÅRD

Skrike Hästgård erbjuder ponnyridning för alla ridsugna barn mellan kl. 11.00-13.00. Passa på att hälsa och klappa på Skrikes fina ponnyer denna dag.

SPORT 77

Gör er redo för en ny säsong i SHL. Sport 77 finns på plats och säljer Modos accessoarer så att vi har möjlighet att klä upp oss innan säsongen drar igång. 

FÖRETAGSKAMPANJ

Docksta sko firar 100 år som företag och inleder med en kampanj där vi vill klä så många som möjligt med våra slippers. Just nu finns möjlighet för ert företag att beställa skor från vår ”Black Edition” med er egen logotyp. Kampanjen pågår fram till 30 april 2023 och vi har valt att begränsa oss till 1.500 par så först till kvarn gäller. Vi ger oss rätten att tacka nej till samarbete med företag och organisationer som inte delar våra värderingar.

Så här går det till:

 1. Skicka organisationsnummer, faktureringsadress, kontaktperson, logotyp (pdf format) samt önskat antal skor till info@dockstasko.se. OBS! Minsta kvantitet är 30 par.
   
 2. Vi kan erbjuda ett fast pris på 795 kr + moms. Till detta tillkommer frakt och kostnad för kliché (engångskostnad 2.000 kr) som används för er logotyp.
   
 3. Funderingar över storlekar? Om så önskas kan vi skicka en kartong med alla storlekar så att ni kan prova ut rätt storlek och modell (Patrik/Gunilla) mot en fraktkostnad.
   
 4. På bilden kan ni se design och var er logotyp kommer att präglas på lädret. Det går ej att ändra på design, val av läder eller färger. Era skor kommer se ut som på bilden men med er logotyp på ovanlädret. Obs! Logotypen präglas i lädret och blir svart. 
   
 5. Rätten till byte och retur utgår eftersom det är specialbeställningar som vi inte kan sälja vidare till andra kunder. Det kommer heller inte gå att beställa fler senare då detta är en tillfällig kampanj med anledning av vårt 100-års firande under 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev