It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

FÖRETAG - FIRA MED OSS

Docksta Sko
100 år

Docksta sko firar 100 år som företag och inleder med en kampanj där vi vill klä så många som möjligt med våra slippers. Just nu finns möjlighet för er företag att beställa skor från vår ”Black Edition” med er egen logotyp. Kampanjen pågår fram till 30 april 2023 och vi har valt att begränsa oss till 1.500 par så först till kvarn gäller. Vi ger oss rätten att tacka nej till samarbete med företag och organisationer som inte delar våra värderingar.

Så här går det till:

 1. Skicka organisationsnummer, faktureringsadress, kontaktperson, logotyp (pdf format) samt önskat antal skor till info@dockstasko.se. OBS! Minsta kvantitet är 30 par.
   
 2. Vi kan erbjuda ett fast pris på 795 kr + moms. Till detta tillkommer frakt och kostnad för kliché (engångskostnad ca 2000 kr) som används för er logotyp.
   
 3. Funderingar över storlekar? Om så önskas kan vi skicka en kartong med alla storlekar så att ni kan prova ut rätt storlek och modell (Patrik/Gunilla) mot en fraktkostnad.
   
 4. På bilden kan ni se design och var er logotyp kommer att präglas på lädret. Det går ej att ändra på design, val av läder eller färger. Era skor kommer se ut som på bilden men med er logotyp på ovanlädret. Obs! Logotypen präglas i lädret och blir svart. 
   
 5. Rätten till byte och retur utgår eftersom det är specialbeställningar som vi inte kan sälja vidare till andra kunder. Det kommer heller inte gå att beställa fler senare då detta är en tillfällig kampanj med anledning av vårt 100-års firande under 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev