It looks like you're from United States?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Personuppgifter 
För att kunna handla hos dockstasko.se måste du minst upplysa om:

• Namn
• Adress 
• Mejladress
• Mobilnummer

Ovanstående uppgifter sparas tillsammans med information om vilka produkter du har köpt i sju (7) år från utgången av det räkenskapsår informationen avser, se bokföringslagen (bokföringslag 1999:1078), och därefter raderas informationen.

Insamling av kunders personuppgifter på dockstasko.se sker inom ramen för gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Dockstasko.se samlar in uppgifter från användarna genom tre källor.

  • Genom cookies när du besöker våra webbplatser, t.ex. IP-adress, land, besökta sidor, kategorier och varumärken du tittat på och interaktion/klick. 
  • Genom köp, t.ex. demografiska uppgifter, mejladress, betalningsinformation, varor, beställningssumma, rabattnivå, varumärken och frekvens.
  • Genom användarbeteende och engagemang i skickade mejl t.ex. öppningsfrekvens, klickfrekvens och den tid du använt för att läsa mejl, sändardomän och typ av e-postklient

Ändamålet att samla in uppgifter betjänar olika områden:

  • Skyldigheter. För att uppfylla våra skyldigheter mot dig som kund eller användare av vår service – som köp, fakturering och kundservice. 
  • Kundservice. För att kunna hantera kundservice via mejl eller telefon. För att svara på frågor angående din beställning eller tidigare beställningar, korrigera fel och att vägleda kunden.
  • Marknadsföring. För att visa inspiration, produkterbjudanden/-tjänster och personliga rekommendationer via webb, mejl och via annonsering hos tredje parter.
  • Kundupplevelse. För att förbättra kundernas upplevelse av att interagera med Dockstasko, utveckla nya funktioner, tjänster och produkter. Detta omfattar också att administrera, skydda, driva och bibehålla vår webbplats, att administrera och säkra system, att följa samlad statistik om användning och köp på webbplatsen och för att förbättra kunskapen om våra kunders preferenser.
  • Bedrägeri och risk. För att förhindra bedrägeri och göra riskbedömning.
  • Lagstiftning. För att följa gällande lagstiftning.

Period för lagring av uppgifter
Vi kommer att lagra dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla ändamålen som beskrivs i dessa villkor såvida inte en längre lagringstid krävs eller tillåts enligt lagen, av lagliga, skatte- eller tillsynsmässiga anledningar, eller för annat legitimt och lagligt affärsändamål.

Ändamål

Period

Marknadsföringsändamål för dockstasko.se 

Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser.

Om du har lämnat marknadsföringssamtycke (mejl, telefon etc.) och så länge som vi har ditt samtycke.

Beställningshistorik och förpliktelser för att fullfölja ordrar på dockstako.se

Sju år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.

Kundservice för dockstasko.se 

Tre år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.

Kundens upplevelse av dockstasko.se

Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser.

Om du har lämnat marknadsföringssamtycke (mejl, telefon etc.) och så länge som vi har ditt samtycke.

Bedrägeri och riskbedömning för dockstasko.se 

Tre år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.

Att följa lagen för dockstasko.se 

Så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.

 

Sökningar
När du besöker dockstako.se samlar vi in uppgifter om alla besök på vår webbplats. Vi använder dessa uppgifter för att förbättra din användarupplevelse, utvärdera användningen av de enskilda delarna av dockstasko.se och för att stödja vår marknadsföring.

Analysverktyg
För att skapa en bättre upplevelse för dig använder vi analysverktygen Google Analytics och Hotjar som hjälper oss att samla in statistik om hur dockstasko.se används.

Informationen lämnas eller säljs inte till tredje part såvida detta inte sker i anslutning till någon omstrukturering eller hel eller delvis försäljning av verksamheten. Eventuellt utlämnande vid sådant tillfälle kommer att ske enligt vid tidpunkten gällande lagar för persondata.

Nyhetsbrev
När du anmäler dig samtycker du till att få mejl från dockstasko.se med inspiration och exklusiva erbjudanden. Meddelandena skickas via vår tredjepartsprogramvara som uppfyller kraven på skydd i GDPR. 

För att förvissa oss om att mejlen inte hamnar i din skräppost övervakar vi levererbarheten för de skickade meddelandena till den enskilda mottagaren. Vi använder en tredjepartsprogramvara för att följa upp och analysera levererbarheten.

För att inte längre få våra nyhetsbrev, klicka på länken längst ner i varje mejl.

Cookies
När du använder dockstako.se samtycker du till att vi använder cookies. En cookie är en liten datafil som vi placerar på din dator för att hålla reda på vad som händer när du besöker oss och för att känna igen datorn. En cookie är inget program och innehåller inte virus.

Hur används cookies?
Dockstasko.se använder cookies för att hålla reda på vilka varor du lagt i din shoppingbag, kunna hantera ditt köp och kunna anpassa våra tjänster så att du får reklam som är relevant för dig och för att kunna fullgöra våra åtaganden vid köp.

Cookies från tredje part
Dockstasko.se använder en rad tjänster från tredje part på våra webbsidor.  Ibland använder även dessa tjänster cookies. 

Retargeting
Dockstasko.se samarbetar också med andra företag i vår online- annonsering för att se till att du bara ser relevanta annonser. I det sammanhanget använder vi till exempel följande leverantörer: Facebook, Google Ad, YouTube, Instagram och Albacross.  

Dockstasko.se innehåller komponenter från tredje part som t.ex. Facebook och Google. Dessa komponenter från tredje part innebär att ägaren till tredjepartskomponenten, t.ex. Facebook eller Google, tar emot tekniska data om din webbläsare, IP-adress, vilka sidor du besöker hos dockstasko.se och liknande. Den behandling som ägaren till tredjepartskomponenten gör ligger utanför vår kontroll och rör endast dig och ägaren till tredjepartskomponenten.

Genom att godkänna denna Integritetspolicy och använda denna webbplats samtycker du till behandlingen av cookies enligt vad som sägs här. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång denna webbplats försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Vidare kan du när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk.

Hur tar man bort cookies?
Om du inte längre vill använda cookies kan du stänga av cookies i inställningarna i din webbläsare. Du kan även ställa in webbläsaren så att du uppmanas varje gång denna webbplats försöker placera en cookie på din dator. Du kan också använda din webbläsare för att ta bort tidigare lagrade cookies.

Hur du tar bort cookies beror på vilken webbläsare du använder.

Om du använder en PC kan cookies tas bort med hjälp av kortkommandot [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Om det inte fungerar eller om du använder en MAC, klicka på länken för den webbläsare som du använder:

Observera att om du väljer att inte använda cookies är funktionaliteten hos vissa delar av webbplatsen begränsad. Du kan till exempel inte genomföra ett köp.

Åtkomst till uppgifter och ändring, uppdatering och borttagande av uppgifter
Du har som kund rätt att efter skriftlig begäran få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig. Efter rimlig begäran kommer vi att uppdatera, ändra eller ta bort personuppgifter som vi kontrollerar, med reservation för åtgärd som innebär lagbrott.

Vi kan avvisa begäran som är oskäligt återkommande, innebär oproportionellt stort tekniskt ingripande (t.ex. utvecklande av ett nytt system eller omfattande förändring av en befintlig process) eller påverkar andra personers personuppgifter. Alla frågor angående detta ska ställas till kundservice via mejl info@dockstasko.se 

Den dataansvarige på dockstasko.se är Docksta Sko AB.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev