It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Modeller

GUNILLA

Gunilla är vår smalaste modell i storlekarna 35-42 och finns i många olika utföranden. Det är samma läst på samtliga varianter av Gunilla. Klackhöjden är 40 mm. Oftast passar modellen Gunilla bäst för tjejer.

Gunilla 901 har vår klassiska perforering för Gunilla. Gunilla 902 har lika perforering (hålmönster) som Patrik 952. Gunilla finns även i flera olika varianter med tyg och tyget är då laminerat på läderspalt för att ge en längre hållbarhet. 

PATRIK

Patrik är vår bredaste modell i slippers och finns i storlekarna 38-47 på webben. Modellen finns i många olika utföranden och det är samma läst på alla Patrik. Klackhöjden är 35 mm och modellen är den populäraste då ofta både tjejer och killar köper den. 

Patrik 952 är perforerade (hålmönster) och 962 är slät utan hål. 

BROGUES

Brogues är en unisex modell som är något smalare framme i tån och har möjlighet att ta en högre vrist i och med snörningen. Den här modellen passar väldigt bra både på tjejer och killar.

Brogues passar utmärkt både på jobbet och om du vill vara lite mer dressad men samtidigt skönt avslappnad till festen. Den finns i nuläget i sex stycken olika varianter och är formgiven av Mats Theselius. Klackhöjden är 35 mm. 

BILLIES

Billies är en unisex modell som är något smalare framme i tån. Lädret går lite högre upp på vristen och håller foten på plats. Finns i storlekarna 35-47 och passar både tjejer och killar. Billies finns i färgerna brun och svart croco i vegetabiliskt garvat läder. Klackhöjden är 35 mm. 

HECTOR

Hector är en riktigt skön inomhus toffla i exklusivt läder. I nuläget finns den i storlekarna 39-46 och i färgerna brun och svart. Den är lite rundare i formen och är tillverkad på en riktigt skön läst. Hålfotsstödet gör den extra bekväm. 

Karl-Astrid

KarlAstrid är en barnmodell som passar både för tjejer och killar. Modellen kommer i dubbelstorlekar och finns från 23-34. Besöker ni vår fabriksbutik hittar ni en mängd olika glada färger. I ordinarie sortiment har vi tre olika varianter för att hela familjen ska kunna matcha i Docksta slippers. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev