It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Hållbarhet på riktigt

Vårt ansvar

Våra barn och barnbarn ska få uppleva ett friskt och välmående Höga Kusten. Vi har valt att samarbeta med leverantörer i vår närhet för att minska koloxidutsläppen. Vi beställer större ordrar för att minska på antalet resor. Dessa val kostar lite mer men vi tycker att det är värt det för att spara på miljön.

Våra anställda ska ha bra villkor. Att de har avtalsenliga löner och att det finns möjlighet att utvecklas på arbetsplatsen ser vi som självklart. Vi har bestämt oss för att behålla vår fabrik i Docksta. Kvalité och kontroll över hela produktionskedjan är av högsta vikt.

Idag är flera av våra anställda nysvenskar. Integration ligger oss varmt om hjärtat och vi vet av egna erfarenheter att mångfald leder till tillväxt. På arbetsplatsen finns tillgång till svenska undervisning och vi ser till att våra anställda och deras familjer mår bra både på och utanför arbetsplatsen. Vi har också valt att stödja ortens föreningar och tar vårt samhällsansvar som arbetsgivare på en liten ort.

Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av våra produkter under lång tid framöver och att vi får behålla er medvetna kunder även i framtiden. Det är hållbarhet på riktigt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev