It looks like you're from United States of America?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Hållbarhet på riktigt

Vårt ansvar

Höga Kusten ligger oss varmt om hjärtat. Det är här allt en gång startade och det är här vi finns än idag. Nära naturen, med havet som granne och Skuleskogens nationalpark som fond. När arbetsdagen är slut har vi endast några minuter till storslagna vyer och fantastisk natur. Det är vi rädda om. 

Våra anställda ska må bra på jobbet och möjlighet att samla kraft på sin fritid. Alla som jobbar hos oss har kollektivavtal och möjlighet att påverka både på arbetsplatsen och kring sin personliga utveckling. Vi har bestämt oss för att behålla vår fabrik i Docksta. Kvalité och kontroll över hela produktionskedjan är av högsta vikt för oss.

Idag är flera av våra anställda nysvenskar. Integration ligger oss varmt om hjärtat och vi vet av egna erfarenheter att mångfald leder till tillväxt. På arbetsplatsen finns tillgång till svenska undervisning och vi ser till att våra anställda och deras familjer mår bra både på och utanför arbetsplatsen. Vi har också valt att stödja ortens föreningar och tar vårt samhällsansvar som arbetsgivare på en liten ort.

Vi försöker att köpa in vårt material från Sverige så långt det är möjligt. Det ger oss korta transportsträckor vilket minskar koldioxidutsläppen. När vi beställer råvarumaterial gör vi det ofta på årsbasis för att minska antalet frakter. Dessa val kostar oss ibland lite mer men för oss är det värt det.

Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av våra produkter under lång tid. Att köpa kvalité och produkter som håller i många år, det är hållbarhet på riktigt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev