It looks like you're from United States?
Visit our international page for a better experience.
Visit dockstasko.com
0
Svenska
Din shoppingbag
Din shoppingbag är tom.

Hållbarhet ur fler vinklar

Vårt ansvar

Vi vill att våra barn ska få uppleva Höga Kusten. Att få vandra i Skule nationalpark och klättra upp till grottan längs bergets branta sluttning.
Vi vill att våra barn ska få bada i ett friskt och välmående hav en vacker sommardag i sköna Björnviken vid Bottenhavets pärla Trysunda.
Vi vill att våra barn ska få besöka en lantgård i idylliska Anundsjö och mata kalvarna med hö och rida barbacka på islandshästen Hvesta. Det är en hållbar framtid för oss.

Vi vill att våra anställda har bra villkor. Att de har avtalsenliga löner och att det finns möjlighet att utvecklas på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss och av den enkla anledningen har vi bestämt oss för att behålla vår fabrik i den lilla orten Docksta i mellersta Sverige. Vi väljer kvalité och kontroll över hela produktionskedjan. 

Det är viktigt vilket material vi använder vid tillverkningen av våra skor. Vi samarbetar med Tärnsjö garveri i Uppland. Det svenskägda garveriets värderingar är något vi kan identifiera oss med. Transporterna är förhållandevis korta mellan Tärnsjö och Docksta. Vi är långt ifrån fulländade men vi försöker att göra vårt bästa för att ge våra barn lika förutsättningar som vi haft i vår uppväxt. Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av våra produkter under lång tid framöver och att vi får behålla er medvetna kunder även i framtiden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev